Lecturas recomendadas. "L'espai urbà de la mobilitat". - López de Lucio, Ramón (Urban, 2011)
Sobre el libro "L'espai urbà de la mobilitat" de Manuel Herce Vallejo (ed.), Francesc Magrinyà y Joan Miró.