Lecturas recomendadas: Francesc Muñoz, “La producció residencial de baixa densitat. Elements de Debat Territorial” - López de Lucio, Ramón (Urban, 2011)
Sobre "“La producció residencial de baixa densitat. Elementsde Debat Territorial".